onsdag den 2. januar 2013

Lys

I mørket bliver lys tændt, for at fejre et nyt års begyndelse, hvor nye eventyrer og tider kan opleves. Mørket bliver oplyst af tusinde smukke farver, som titter frem i horisonten. Lyset funkler som tusinde stjerneskud der flyver henover himlen. Det bringer varme og glæde til det nye år, som bliver velkommet med åbne arme. 

6 kommentarer:

 1. du skriver så smukt! fine billeder ;)

  SvarSlet
 2. Smukt skrevet :) Godt nytår Sofie!

  SvarSlet
 3. Hej Sofie! Har svaret på dit spørgsmål inde på bloggen :)

  SvarSlet
 4. Bare af ren nysgerrighed- er du sådan generelt interesseret i naturvidenskab? Eller stammer din fascination mere af, at det er et ukendt område for dig, og det deraf er spændende? :)

  SvarSlet
 5. Hej igen, Michelle :-) Jeg går på en samfundsfaglig linje, hvor jeg har prøvet at få lidt naturfagligt ind over, for at gøre linjen så "bred" som mulig. Jeg er generelt ret forvirret over hvilken retning jeg vil gå, da jeg skifter mening fra tid til anden :-) Jeg synes generelt at naturvidenskab er meget spændende, og har altid godt kunnet lide bla. biologi. Jeg har lige afsluttet fysik, som også har vakt min interesse :-)

  SvarSlet
 6. Hej Sofie! Dejligt at høre at du er interesseret i det arbejde, Michelle og jeg render rundt og laver til dagligt. Jeg vil helt klart prøve at dokumentere mere fra livet i laboratoriet. Vi tilbringer trods alt det meste af vores tid dér, så det bør bloggen egentlig også bære lidt mere præg af. Håber ellers at du er kommet godt ind i det nye år :-)

  SvarSlet